BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

..ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ...

...αν δεις την ψυχη μου να τρεχει με ματωμενα γονατα κοντα σου, μην τρομαξεις...
Δεν ειναι τιποτα καλε.Απο το παιχνιδι ειναι....
Ολα τ'απογευματα της ζησης μου τα περασα παιζοντας κυνηγητο με τα ονειρα μου...

Αλκυονη Παπαδακη

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010


Μανουυυυυυλα μου.... Τι μαρτύριο ειναι αυτο καθε μέρα, κααααααθε εβδομαδα..Ξεκιναει Δευτερα πρωι και τελειωνει Παρασκευή μεσημέρι.. που αναγκαστικα για να παω στη δουλεια μου θα πρεπει να χρησιμοποιησω το ΜΕΤΡΟ..Ωραιο μεσον..δε λεω, ταχυτατο και εξυπηρετικοτατο..σε παει απο τη μια ακρη της πολης στην αλλη σε χρονο ντετε..ομως.. τις ωρες αιχμης ειναι να κλαις..Το τι ακουν τα αυτακια μου καθε πρωι ειναι για γελια και για κλαμματα..Ανθρωποι ολων των φυλων στριμωγμενοι σαν σαρδελες μεσα σε κονσερβοκουτι και ανακατες τοσες μυρωδιες που σου φερνουν μια ταραχη στο στομαχι..Η κυρια μπροστα φοραει ενα πανακριβο αρωμα...μμμμμμ...ο κυριος στα δεξια παλι εχει ξεχασει τι θα μπει "ντουζ"...τι θα πει πλενομαι..μπλιαξ....Κι ακους απο το βαθος..
"Ανοιξτε κυριε το παραθυρο, θα σκασουμε εδω μεσα".. κι ανοιγει το παραθυρο και μπαινει εκεινο το ανακουφιστικο αερακι που χαλαει κομμωσεις και στραβομουτσουνιαζουν οι κυριες που δυστυχως ειναι αδυνατο να μετακινηθουν για να περισωσουν την ακριβοπληρωμενη κομη και περιοριζονται απλως στο να ξεφυσανε....
Τι ασφυκτικα που ειναι εκει μεσα...Μπρρρρρρρρρρρ...
Και να ταν μονο αυτο...
Οοοοοοοοοοοοοχι...εχει κι αλλο.. Εκει που οι σαρδελοποιημενοι επιβατες επιτελους καταφεραμε να βολευτουμε σταματει το ΜΕΤΡΟ στην επομενη σταση... η αποβαθρα μοιαζει ετοιμη να βουλιαξει απο τον κοσμο ενω στο βαγονι μας δεν πεφτει ουτε καρφιτσα, κι ακουω την εκνευριστικη φωνη ενος αλλου κυριου φανερα εκνευρισμενου να προκαλει..
"Ελα μανταμ...(ΜΑΝΤΑΜ...ακου μανταμ..) προχωρειστε στο διαδρομο, καντε ενα βηματακι να χωρεσουμε κι εμεις, ολοι στη δουλεια μας θελουμε να παμε.."
Προς τα που να το κανω το βηματακι κυριε..? Να ανεβω στην πλατη του μπροστινου μου ήα να κατσω στα ποδια του τυχερου κυριου που βρηκε θεση απο την αφετηρια..?
Ελεος...Ημαρτον...Λυπηθειτε με...
Καθε φορα που φτανω στον προορισμο μου νιωθω απιστευτα τυχερη που εφυγα με το νυχι του ποδιου μου στη θεση του, το πορτοφολι μεσα στην τσαντα μου κι ας ειμαι ιδρωμενη λες και εσκαβα...
Ααααααχ ΕΛΛΑΣ το μεγαλειο σου...!!!!

8 Αγγιγματα:

Katerina είπε...

γκρινιάρα :Ρ
αντί να χαίρεσαι που έχετε
μετρό
τραμ
κλπ κλπ
γκρινιάζεις και από πάνω
ντροπήηηηη

τι να πούμε και εμείς?
χιχιχιχι

καλημέρα!!
σ΄αγαπάω :)

Gavakas είπε...

Την καλημέρα μου...!

Ζουμε στην χώρα του στριμώγματος και της υπομονής. Αυτό ειναι γνωστό αλλωστε. Απλα αλλάζουν τα μέσα μετα οποία μας αναγκάζουν να στριμωγνόμαστε εμείς οι "πολλοί"!!! Για να είναι ανετοί οι "λίγοι"

Kατερινιώ Αυτουνάκη είπε...

χα χα χα.... Ετσι λες Κατερινακι μου...? οτι ειμαι γκρινιαρα...? Εεεεε βεβαια, κι εγω ετσι θα ελεγα αν ζουσα στην πιο χαλλλαρη πολη του κοσμου...!!Α,ρε Σαλονικα με τα ωραια σου..
Τα φιλια μου στο πιο γλυκο εκπροσωπο της πιο χαλαρης πολης... Σμουυυυυυυτς....

Υ.Γ...επαναλαμβανομαι αλλα κι εγω Σ'αγαπαω καρδουλα μου!!!!

Kατερινιώ Αυτουνάκη είπε...

..μια στριμωγμενη Καλησπερα μεσα στο φορτωμενο προγραμμα της καθημερινοτητας κι απο μενα φιλε Gavaka...Χαθηκαμε...
Να περνας ομορφα και να χαμογελας..!!

Hlias είπε...

καλησπερα και καλος σε βρηκα! θα συμφωνισω φυσικα με τον "πονο"σου γιατι και γω καπως ετσι μετακινουμαι αλλα φαντασου να κατοικουσες στην Κινα, το εχεις δει το μετρο εκει ε;

matthaios είπε...

Καλησπέρα σας!!χαχαχαχαχΤο ιδιο έργο"βλέπω" και εγώ κάθε ημέρα..Αλλά να σας πώ κάτι;Χαμογελάτε,είναι..μεταδοτικό!

Kατερινιώ Αυτουνάκη είπε...

Καλησπερα Ηλια Μετρο Κινα? εχει κι εκει μετρο...? χαχαχα...Οχι δεν το εχω δει..Μηπως να ανεβαζες εσυ κατι σχετικο...?
Ομορφο το Σαββατοβραδο σου...

Kατερινιώ Αυτουνάκη είπε...

Καλως ορισες matthaios o Krhs...
Μαθαμε να βλεπουμε σαν περιπετεια τη διαδρομη και φυσικα χαμογελαμε.. αλλιως δε μας βλεπω καλα..!!! Τα σεβη μου...